7 tudnivaló rólam a közös munkához

Sokszor pár perc után régi ismerősként beszélgetek egy tanácsadáson, konzultáción, és ezzel, bár nem szükséges a közös munkához, egyedi atmoszféra teremtődik meg. Igézések és bájolások helyett néhány infó rólam: 

  1. Skorpió szülöttként régész szerettem volna lenni, hogy magyarázatokat találjak nehéz kérdésekre. Bár közgazdász lettem, a tudásvágy megmaradt és önmagam belsőbb rétegei mögé vezetett el és segít a felszín mögé éreznem.
  2. Egyének és vállalkozások támogatását polgármesterként és projektmenedzserként kezdtem, az évek múltával a fejlődések támogatása változatlan, a forma változott. 
  3. Holisztikus szemléletű coachként folyamatosan fejlesztem magam, az asztrozófia mellett a  Szimbolikus Szellemi Piramis Tana Tarot rendszerét tanultam és Théta Healing konzulens-képzést is elvégeztem.

  4. Hősnek nevezem mindazokat, akik azon vannak, hogy önazonosan, saját erejüket kiteljesítve boldogan éljék meg lehetőségeiket. Szolgáltatásaimmal széles körben segítem a hozzám fordulókat – nőt, férfit, vezetőt, munkatársak csoportját – abban, hogy megtalálhassák igaz képességeiket, tudásukat, melyek segítségével önmagukkal és környezetükkel való kapcsolatuk felszabadultabbá váljon.
  5. Hiszem, hogy az örömöt akarjuk megélni, erre törekszik mindenki. Hiszek a tettekben, a cselekvésben és a tapasztalásban. Hiszem, hogy legyen az vállalkozás, kisebb-nagyobb csoport, család vagy magánélet – vezető(je)ként akkor vagyok boldog és sikeres, ha jó és egyre jobb vagyok.
  6. Pirkimondáim – a születés időpontjának égi képlete alapján – személyre szabott történetek, melyeken keresztül az adott személyek saját működésüket ismerhetik meg egy teljesen új szemszögből nézve, mely által tudatosan tud előrehaladni Életében.
  7. 2020-ban készült el a Hősöm útján játék, mely egyfajta kommunikációs és EQ fejlesztő játék, amellyel az önismeret, önfejlesztés területén tud minden játékos – egyedül és másokkal közösen is – megoldásokat találni kérdéseire vagy akár segítő szakemberként is tudja alkalmazni munkájában (saját magára igazítva).

Hiszem, hogy az életünk egy játék, és meg lehet tanulni “jól játszani” – figyelemmel, türelemmel és tettekkel.

Madarász Hajnalka Pirki
asztrozófus, Hőskísérő, coach-tréner, tarot tanácsadó

“Homo ludens vagyok.
Játszó ember, aki játék és humor nélkül képtelen volna élni.”
(Antal Imre)

Elérhetőségeim:

Mobil / Viber: +36 30 224 6559

E-mail: info@szeretetmozaik.hu

Facebook: @szeretetmozaik
Instagram: @szeretetmozaikcoach_pirki

Skype név: pirki78