Könnyed és erős, megtartó légkör, melyben kapcsolódhatsz önmagadhoz – úgy, ahogy pont jó, amennyire éppen elegendő… megoldandó élethelyzeted szükséglete szerint.

A légkört közösen teremtjük, a felismert tudás Veled marad.

Mi az a 7 dolog, amit érdemes tudni rólam a közös munkához?

Igézések és bájolások helyett…

  1. Skorpió szülöttként régész szerettem volna lenni, hogy megértsem a múltat és a múltban élt embereket. Bár közgazdász lettem, a tudásvágy megmaradt és önmagam belsőbb rétegei mögé vezetett el.
  2. Hőst látok mindenkiben, aki szeretne örömben, teljességben, szeretetben élni. A hős ezen útjának megtalálását és azon való haladását szeretem és tudom segíteni munkámmal.
  3. Pirkimondát írok – azaz a születés időpontjának égi képlete alapján asztrozófiai elemzéseim olyan személyre szabott történetek, melyeken keresztül saját működésed ismerheted meg és amely által tudatosan tudsz előrehaladni Életedben.
  4. 2020-ban készítettem el a Hősöm útján önismereti játékot, mely egyfajta kommunikációs és EQ fejlesztő játék. A Hősöm útján segítségével az önismeret, önfejlesztés területén tudsz – egyedül vagy akár másokkal közösen – megoldásokat találni kérdésedire. Segítő szakemberként is alkalmazhatod. Alkalmazását pedig teljesen saját ízlésedre tudod igazítani!
  5. Egyének és vállalkozások fejlődésének támogatását polgármesterként és projektmenedzserként kezdtem, az évek során a forma változott: a segítés a hivatásom lett, nem csupán a munkám.
  6. Holisztikus szemléletű coachként folyamatosan fejlesztem magam, az asztrozófia mellett a  Szimbolikus Szellemi Piramis Tana Tarot rendszerét is alkalmazom, illetve Théta Healing konzulens-képzést is végeztem.
  7. Hiszem, hogy az örömöt akarjuk megélni, erre törekszik mindenki. Hiszek a tettekben, a cselekvésben és a tapasztalásban. Hiszem, hogy magánemberként, alkalmazottként vagy vezetőként, vállalkozóként, kisebb-nagyobb csoportként akkor vagyunk boldogok és sikeresek, ha jól és egyre jobban vagyunk testileg-lelkileg-szellemileg. Hivatásomban ebben az egység-szemléletben dolgozom.

Ha szeretnéd, kísérlek az önismereted útján – egy darabon.

Madarász Hajnalka Pirki
Hőskísérő ~ asztrozófus, coach-tréner, Tarot tanácsadó

Elérhetőségeim:

Mobil / Viber: +36 30 224 6559

E-mail: info@szeretetmozaik.hu

Facebook: @szeretetmozaik
Instagram: @szeretetmozaikcoach_pirki

Skype név: pirki78