Események

csillagmeditáció – workshop – tábor – előadás – egyedi alkalmi szolgáltatás

Az egyéni konzultációkon-folyamatokon-tanácsadásokon mellett kísérhetlek másképp is.

CSILLAGMEDITÁCIÓ

Az asztrozófia mint csillagbölcselet segít, hogy felismerd önmagadban azokat a minőségeket, erőket, melyekkel megértheted önmagad és felfényesítve, kiteljesítve erőidet örömöt teremts az életedben. Csillagmeditációimban asztrozófia-szemlélettel tekintek a csillagokra és a bolygókra és mutatnak utat, hogy milyen minőségekkel tudjuk segíteni életünk folyamát. 💚 Minden alkalommal az égi helyzet képe alapján meditálunk, hogy a tudatosság egyre könnyedebben tükröződjön érzéseinkben is.

Helyszín: Közös Nevező Tér (1025 Budapest, Zöldlomb utca 13/c, 32-es csengő)

Időpontok:

július 11. (csütörtök) 18:00-19:00: Nyiss ajtót az életörömnek!
augusztus 14. (szerda) 18:00-19:00: Lendíts a Sorsod kerekén!
Díj: 3.000 Ft / alkalom
.

HŐSÖM ÚTJÁN WORKSHOP

A Hősöm útján önismereti játékot 2020-ban alkottam meg azért, hogy önmagunknak feltett kérdéseinkre segítsen megtalálni önmagunkban válaszainkat. 💚 Minden alkalommal elsősorban az esemény címéhez kapcsolódva keressük saját kérdéseinkre saját válaszainkat – a hívóüzenetet a csillagok által mutatt időminőség határozza meg. Minden alkalommal a Hősöm útján játék szó- és képkártyái, illetve útilapkái üzenetei mutatják az utat – gondolatainkban, emlékeinkben, élményeinkben, érzéseinkben. A workshop résztvevői saját témájukkal is kiegészíthetik és segítik egymás folyamatát.

Helyszín: Közös Nevező Tér (1025 Budapest, Zöldlomb utca 13/c, 32-es csengő)

Időpontok:

július 31. (szerda) 18:00-20:00: Öleld magadba a fényed!
augusztus 13. (kedd) 18:00-20:00: Varázsolj a szeretet erejével!
Regisztráció: https://forms.gle/f145T2jVoAuYHgHQA
Díj: 3.000 Ft / alkalom

.

Kérd Hírmondómat, hogy az elsők között értesülj eseményeimről.

EGYEDI JÁTÉK workshop 

Ez nem egy konkrét esemény, hanem egyedi és személyre szabott workshop. Lehet, hogy szülinap-névnap alkalmából valami különlegeset szeretnél adni a vendégeidnek vagy éppen mint meghívott adnád az ünnepeltnek ajándékba. Volt már példa arra is, hogy karácsony előtt egy „csajos” délutánt töltöttünk el közösen játékkal, lelki kapcsolódással, feltöltődéssel.

Helyszín: egyeztetés szerint, szívesen utazok messzebbre is

Létszám: 2-14 fő, 2-4 órás időtartam

Díj: egyedi ajánlatot adok a részletek ismeretében (pl. budapesti helyszínen hétvégén 7 ezer forint/főtől)

 

“A gyereknek, mint mindenkinek, az lenne a jó, ha úgy viselkednénk, mint egymást szerető, normális emberek, akik nem akarnak állandóan előnyökhöz jutni a másik által, hanem az egymás iránti érzelmeken alapuló, kellemes és örömteli együttélés lehetséges útjait keresnénk.“

Vekerdy Tamás, pszichológus, író