Hőskísérő coaching

A coaching egy olyan céltudatos fejlesztési folyamat, ami strukturált és megoldásfókuszú beszélgetésekből áll, célja pedig, hogy az életedből a lehető legjobbat hozd ki.

A Hőskísérő coaching során abban segítek, hogy kézbevedd Életed irányítását, megismerd erőd, figyelmed és lendületed potenciálját, melyekkel el tudsz indulni célod felé – mindezt úgy, hogy a kezdet könnyű, energiával teli legyen. Amennyiben folyamatként tekintesz rá, azaz nem egyszeri alkalomként, a közös munka által Életedre egy előremutató, áramló, hatékony folyamatként leszel képes tekinteni.

Milyen téma választható a folyamathoz?

  • magánéleti kérdés (pl. párkapcsolati téma, önbizalom-önértékelés, életmódváltás)
  • munkahelyi kérdés (pl. munka-magánélet egyensúlya, időgazdálkodás, konfliktuskezelés)
  • stresszkezelés, kiégés kezelése

3+1 fő tudnivaló a velem való együttműködésről

Alapelveknek, elsődleges sarokpontoknak is nevezhetjük, a hőskísérésre vonatkozó „szerződéses kondíciók” a következők:

  1. Az intuíciód aktivitása fontos kiindulópont. A tudattalan információszerzést, a megérzések észrevételét és a velük való együttműködést lényegesnek tartok a harmónikus élet megteremtésében. Mint „hatodik érzéket” gyerekként sokáig alkalmazzuk – érezzük, hogy mivel szeretnénk igazán foglalkozni, mire vágyunk igazán, mi hoz tűzbe, minek van éppen ideje saját belső óránkra hallgatva. Mire felnőttek leszünk, a számtalan szokáson, tanult mintákon, felépített álcákon, álarcokon és játszmákon keresztül, kialakul egyfajta közömbösség – amivel együtt lényegében szem elől tévesztjük ezt a fajta belső kapcsolódást önmagunkkal, lelkünkkel.
  2. Komfortzónád meghaladása várható. Valakinek ez izgalmas kaland, másnak félelmetes élmény. Utóbbi esetén keressük majd aggodalmad megoldókulcsát is.
  3. Holisztikus szemléletben dolgozom, azaz belső és külső rendszereink összhangját, együttműködését, harmónikus egymásra hatását szem előtt tartom és ezáltal segítelek saját Életed megértésében és megoldásaid megtalálásában. A rendelt idő, az egyetemes rendszerek és a saját energiaszinted minél hatékonyabb együttműködésére inspirállak.
  4. A folyamathoz szükséges akarat és elszántság az igazi vízválasztó. Akkor érdemes belekezdened a folyamatba, ha valóban elszántad magad a változásra, ha elkötelezted magad Önmagad boldogsága mellett. Ha még tétovázol, gondold át, hogy minek kellene még bekövetkeznie, hogy tényleg „eleged legyen az egészből”? Vagy keress meg egy tarot tanácsadásra és beszéljünk a kétségeidről, a félelmeidről.

A konzultációk között házi feladatok várhatnak, melyek elvégzése alapvetően a Te érdeked. A közös munka eredményessége és hatékonysága szempontjából lényeges, hogy a két találkozó közötti időben elvégzed-e a vállalt feladato(ka)t: a munkád nélkül, csupán a beszélgetéseink során jött felismerések által, a változás lassabban vagy egyáltalán nem fog elkezdődni.

Nulladik lépésként, mindenek előtt, fél órában beszélgetünk online, hogy mindketten meglássuk, tudunk-e együtt dolgozni – megtaláljuk-e a közös hangot, alkalmasnak tartom-e magam a megoldandó problémádhoz, illetve beszélünk arról is, hogy elköteleződésed szerint milyen rendszerességgel találkozunk. Egyeztessünk elérhetőségeimen itt!

Nem vállalom a megbízást, ha pszichiátriai kezelés alatt állsz, pszichológiai, mentális vagy neurológiai problémával kapcsolatban gyógyszeres kezelés alatt állsz, diagnosztizált szenvedélybetegséged van (alkohol, drog, stb.). Köszönöm a megértést és a tiszteletben tartását.

RENDELD MEG A KONZULTÁCIÓT ITT.

 

Ha meg akarod találni az Univerzum titkait, gondolkodj energiákban, frekvenciákban és rezgésekben!

Nikola Tesla, fizikus, feltaláló