Mit jelent az a furcsa szó, hogy asztrozófia?

Röviden: csillagbölcselet. Astro+zófia, ahol az astro előtag jelentése: csillag és a „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség.

Hosszabban: tájékozódási útmutató, mely segít megtalálni az emberek számára szükséges tudást ahhoz, hogy feladataikat elvégezzék. „Ezt a tudást az égre írva kapták meg! A TUDÁS a csillagok fényével lett az égre írva. A csillagok, a csillagképek, az égi utak és a planéták hordozzák az időtlen bölcsességet.” – Paksi Zoltán gondolatai

Jómagam Paksi Zoltán mellett Zentai Anna által tanultam és tanulom folyamatosan a csillagok bölcseletét.

Születési időpontod mesél: megmutatja erőidet, működésed irányvonalait és életed történéseihez kapcsolódó érzéseid lenyomatát. Erőidet megismerve és felvállalva rendezheted gondolkodásod, tisztázhatod kapcsolataidat és minőségileg is emelheted életed minden területéd.

A Pirkimonda

Születési időpontod elemzése során bennem egy egyedi (sokszor mesés) történet születik, melyen keresztül azt szeretném érzékeltetni Veled, hogy energiáidat miként tudod működtetni, és ezáltal könnyebben előrehaladni az életedben. Azaz a Pirkimonda

  • történet formában megírt elemzés
  • mely egyfajta összekötő híd, ahol a két világ, a látható és a láthatatlan találkozik és láthatóvá válnak egymás számára
  • azzal a céllal, hogy rendezni tudd a tér és az idő alakulása során kialakult (gyakran összekuszált) állapotot.
  • képei által könnyebben érthető és befogadhatóbb az üzenet mindenki számára.

Pirkimonda megrendelése itt lehetséges.

A folyamat lépései

  1. A születési időpont pontosítása: Hogyha nem tudod születésed pontos (óra, perc) idejét, akkor lehetséges – és ajánlott – a pontosítása. Ehhez Részedről időbeli ráfordítást igényel: Számodra fontos életesemények összegyűjtését kérem, minél konkrétabb időpontokkal. Egyeztetünk, beszélgetünk, mindezt online.
  2. Az elemzéshez, a ráhangolódáshoz – a pontosítást követően – néhány hét türelmet kérek, hogy a lehető legpontosabban tudjam szavakba önteni születési időpontod történetét.
  3. A Pirkimonda megszületése után jön el a legfontosabb lépés: találkozunk és bejárjuk történeted helyszíneit. Hogy valóban tudd használni Pirkimondád üzeneteit, hogy tudd értelmezni útjelzéseidet, hogy megtaláld a kivezető utad a mindennapjaid forgatagában is, hogy el tudj igazodni mélységeid és magasságaid helyszínein minden új helyzetedben. Történeted érzéseinek, erőidnek tudatosítása kezdődik itt el.

Születésnapi köszöntésként is adhatsz Pirkimondát. Ekkor egy ajándékutalványt adj az ünnepeltnek, Pirkimondáját születésének pontosítását követően kapja meg.

…minden szervem óra, mely csillagokhoz igazítva jár.

József Attila, költő