Intuitív alapú coaching

A coaching egy olyan céltudatos fejlesztési folyamat, ami strukturált és megoldásfókuszú beszélgetésekből áll, a célja pedig, hogy a kliens az életéből a lehető legjobbat hozza ki.

Az intuíciót (azaz a tudattalan információszerzést) mint érzékünket, sokáig alkalmazzuk gyerekként. Érezzük, hogy mit szeretnénk csinálni valóban, mire vágyunk igazán, mi hoz tűzbe. Mire felnőttek leszünk a számtalan szokáson, tanult mintán, felépített álcákon, álarcokon és játszmákon keresztül, kialakul egyfajta közömbösség – amiben megfelelhetünk környezetünk elvárásainak és így védve is érezhetjük magunkat a külvilágtól.

Ebben a relatív biztonságérzetben igazi énünket még saját magunk elől is képesek vagyunk elzárni – rendszerint, hiszen ez a “védőfal” (általában) nem egy tudatos döntés eredménye.

A mindennapi monotonitás “zaja” által is háttérbe szorulhat ezen képességünk, mellyel hosszú távon eljuthatunk a kiégés azon állapotába, amikor úgy érezzük, hogy minden mindegy, semmi sem inspirál, nem lelkesít fel bennünket.

Miért?

Intuíciónk nyugalmat és biztonságot, bizonyosságot ad önmagunkban. Ez az út egy önismereti út, mely során megértjük saját vágyaink és a felvett minták közötti különbségeket. A belső rend megélése és megléte a valódi örömteli életet hozza el.

Miként?

Kérdezek, beszélgetek, mesélek és játszunk. Kísérek, támogatok, inspirálok.
Kérdezek, mint nő, anya, társ, támasz, barátnő, amazon. Beszélgetek és hallgatok, mint tükör. Mesélek, amiket megéltem és amiket hallottam – a csillagoktól vagy embertársainktól.

Egyszemélyes alkalmak

Önismeret – spiritualitás – boldogság – élet értelme…
Lehetne folytatni a szavak sorát, mindegyik más valakit szólít meg.

Engem a játék, a boldogság, az öröm visz előre.

Mindezek közös alapját, saját módszerem kulcsát, az intuícióban találtam meg. Az intuíciónk újra mellénk állítása nyugalmat és biztonságot, bizonyosságot teremt önmagunkban. Segít megérteni valódi vágyainkat és a felvett minták közötti különbségeket. Önmagunkra rátalálva pedig finoman helyreáll a belső rend, mely boldogulásunk alapját adja.

A négyszemközti találkozás lehet egy alkalom vagy egy hosszabb folyamat:

  • önfejlesztés – terápia – coaching
  • vezetői motiváció erősítése
  • akár kiegészítve Kristályágy-terápiával, mely a megértett információk beépülését segíti

A coaching folyamat elkezdéséhez további információ és a díjak itt érhetőek el.

Csoportos alkalmak magánszemélyek részére

Baráti és családi esemény rendhagyó részeként önismerettel és közösségépítéssel fűszerezett programot ajánlok. Ötletként néhány esemény:

  • családi/baráti születésnapra
  • legény/leánybúcsúra
  • női-férfi-vegyes körök építésére
  • párok kapcsolódásához

További információval kapcsolatban: info@szeretetmozaik.hu

Csoportos alkalmak vállalkozások részére

Egy cég eredményességét mint célkitűzést, sok racionális faktor határozza meg. A szakmai tudás és tapasztalat mellett a munkatársak közös feladatmegoldásait hatékonyan segítik a magas szintű motivációs, kommunikációs és együttműködési képességeik.
Célom, hogy a résztvevők személyes fejlődése segítse a vállalkozásokat céljaik eléréséhez. Továbbá, hogy a vezető meglássa munkatársai – esetleg korábban rejtett – képességeit és ezáltal még eredményesebben tudja támogatni őket előrehaladásukban.

Az általam tartott programok fejlesztési folyamatának alapja az intuíció. Az intuíció által megerősített személyiség tapasztalatom szerint megtalálja valódi motivációját, lelkesítő eszközeit, ezáltal finoman helyreáll a belső rend, amely az egyén boldogulásának kulcsfontosságú eleme.

A vállalkozás és a munkatársak típusait, illetve a célt összekapcsolva a következő tréningeket ajánlom:

  • csapatépítés – wellbeing
  • élménytréning – év / projekt kezdések vagy zárások idején
  • emlékeztető alkalmak

További információval kapcsolatban: info@szeretetmozaik.hu