A Chacrys kristályterápia megnyitja azokat az energia-utakat, amiken keresztül a szervezetet feltölti életenergiával, ellenállóbbak leszünk a lényünket érő negatív hatásokkal szemben. Segíti megnyitni azokat a spirituális csatornákat, amiket esetleg elfojtott a világ zaja, az állandó menetelés, a stressz. A változás belül kezdődik el.

Chacrys Kristályágy

A Chacrys Kristályágyakban a fa és a hegyikristály együttes felhasználása szimbolizálja a természettel való kapcsolatot, az időtállóságot és a visszatérést legbensőbb önmagunkhoz.

Hogyan működik a Chacrys kristályágy?

A kristályokat körülvevő fa melegséget és a természet közelségét árasztja. A lucfenyő könnyen megmunkálható, de tartós anyag, a kristályok tökéletesen illeszkednek az ágy fölé benyúló keretbe. Az eszköz egyedileg programozott elektronikával rendelkezik. A kristályok mindegyike egyedileg csiszolt és a csakráknak megfelelő színű fényt bocsát át. A fény viszi át a csakrákba a kristályokban megsokszorozódott energiát, átvéve testünk rezgéseit és visszairányítva azt többszörös energiával.

Ajánljuk a Chacrys Kristályágy terápiát…

  • betegségből való gyógyuláshoz kiegészítő támogatásként
  • műtét utáni felépüléshez
  • fáradtság esetén a hatékonyabb regenerálódáshoz
  • a mindennapi stressz ellenpólusaként
  • az egészségmegőrzés részeként
  • érzelmi egyensúlyvesztésnél (pl. szakítás, válás, új szerelem, csalódás, gyász, vizsgák, munkahelyi problémák, családi problémák…) támogató segítségként

Valaki egyszer azt mondta, “egyetlen döntés választ el egy teljesen más élettől”. Mondani persze könnyű. Pedig sokan képesek arra, hogy elinduljanak az ismeretlenbe. Ami néha nem is annyira ismeretlen, mint inkább felfedezésre váró. Ezt az egyedi kristályterápiát már Amerika egyik legexkluzívabb terápiás központjában, a Rythmia Life Advancement Center wellness centrumában is alkalmazzák, ahol Deepak Chopra is tart előadásokat.

A Chacrys Kristályágy terápia otthoni bérléssel érhető el – azaz saját otthonában élvezheti a kristályágy előnyeit heteken keresztül, így tartós támogatást tud nyújtani életének nehezebb időszakában. A szolgáltatással kapcsolatos tapasztalatokról itt, a díjáról pedig itt ér el további információt.

Fontos!
Nem áll szándékunkban sem orvosi tanácsokat adni, sem helyettesíteni gyógyszeres, pszichológiai vagy bármely más terápiás kezelést. Betegséggel mindig forduljon orvoshoz és tartsa be az előírt gyógyszeres és terápiás kezeléseket! Az ismertetett módszerek az orvos által előírt kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatóak!

 

Chacrys Mini

A Chacrys Mini a kristályágy minden pozitív hatását hordozza. Mérete miatt könnyebben kezelhető. A tölgyfa keretbe rejtett kristályt elegáns fadobozba tettük és Lithium-ion akkuval láttuk el, ami egy töltéssel 4 órát bír ki.

Hogy működik a Chacrys Mini?

A tölgyfából készült, lakkozott test, egy 12 lapra csiszolt kristályt ölel magába. A Vogel-csiszolású hegyikristály a csakrák 7 színét és egy fehér színű fényt tud átbocsátani. A készülék 2 funkciós, folyamatosan világít vagy pulzál, a választott kezelési formától függően. Az eszköz használható mindegyik csakrán, meridiánon vagy reflexzónán.

Ha szeretne egy saját Chacrys Minit, kérem, e-mailen vegye fel velem a kapcsolatot. 

Kristály piramis

A kristály piramis két méretben érhető el: Kis piramis mérete: 19 x 19 cm; Nagy piramis mérete: 39 x 39 cm.
A Chacrys kristály piramis ötvözi a piramisok és a kristályok különleges hatásait. Az ókorban is előszeretettel alkalmazott alakzat segít megteremteni a harmóniát a környezetben és önmagunkban egyaránt. Az élet virágával díszített talp és a csúcsban elhelyezett Vogel kristály felerősítik a piramis energiatovábbító képességét, így egyedülálló rendszert képez.

Hogy működik a Kristály Piramis?

A különleges csiszolású Vogel kristály a piramissal kombinálva felerősítik és együttes erővel képesek feltölteni az élő szervezeteket és irányítani azok energiaáramlását. A piramis csúcs a Vogel kristályhoz hasonlóan 52 fokos szöget zár be, amely az energiák befogadásáért felelős. Alkalmazása nem csak az otthonra és a közérzetre gyakorol pozitív hatást. Használatukkal az ételek is hosszabb ideig frissen tarthatóak, a víz szerkezetét is javíthatja, de a kristályok feltöltésében is nagy segítséget nyújt.

Minden egyes Chacrys gép különös gondossággal, kézzel készül.
A legtisztább kristályokat válogatják hozzá,
hogy azok energia átvivő képessége a leghatékonyabban működjön.

Ha szeretne egy saját Kristály Piramist, kérem, e-mailen vegye fel velem a kapcsolatot. 

Vogel kristály

Marcel Vogel (az IBM cégnél volt kutató) megállapítása szerint a kristályok precíz érzékelők, melyek a „kibocsátóból” töltekeznek. Felerősítik és szállítják a töltést a kristályon át a célpont irányába, képesek feltölteni az élő szervezeteket és szabályozni azok energiaáramlását. Így kerül kapcsolatba az anyagi és a spirituális sík. Tehát a kristályok a belőled áradó pozitív energiákat többszörösen sugározzák vissza a testedbe. Mintha egy tükörszobában lennél, ahol a mosolygó arcod néz vissza rád mindenhonnan és boldogságot teremt a lelkedben ennek látványa.

A mindennapokban egy önálló Vogel kristállyal is harmonizálhatjuk csakráinkat, kioldhatjuk mélyen megrekedt blokkjainkat. Egy saját mantrával együtt pedig akár képes lehetünk megteremteni azokat a dolgokat, amikre vágyunk.

Saját Vogel kristály és Chacrys termékekkel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.

Fontos!
Nem áll szándékunkban sem orvosi tanácsokat adni, sem helyettesíteni gyógyszeres, pszichológiai vagy bármely más terápiás kezelést. Betegséggel mindig forduljon orvoshoz és tartsa be az előírt gyógyszeres és terápiás kezeléseket! Az ismertetett módszerek az orvos által előírt kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatóak!

A kristályágy története

2013 tavaszán fordulóponthoz ért az életem. Kiégtem lelkileg és szakmailag is, nem volt célja az életemnek. Örömet már alig találtam a mindennapokban.

Egy belső sugallatra el kellett mennem az országból egy időre, hogy megpihenjek, erőt gyűjtsek és kívülről tudjam szemlélni az életem. Önkéntes munkát vállaltam egy spirituális gyógykastélyban Észak- Németországban egy apró kis faluban. 2 hónapon át végeztem a kastély körüli teendőket. Minden nap kora reggel meditáltam, délután jógáztam és rengeteg időt töltöttem a természetben. A kastélyban volt egy házi készítésű kristályágy, ami számomra szerelem volt első látására.

Megtapasztaltam a kristályok erejét és elkezdtem tanulmányozni őket. Mikor véget ért a 2 hónap és hazajöttem, szívemből éreztem, hogy küldetésem az, hogy a világ számos részébe és a lehető legtöbb emberhez eljuttassam a kristályágy koncepcióját, ezzel segítve embertársaimon. Akkor még nem tudtam, miként fogom tudni teljesíteni ezt a feladatot. Semmilyen technikai végzettségem, tudásom nincs, ám a belső késztetésem nagyobb volt, mint az akadályok rengetege! Így sok munkával, igyekezettel és sok ember segítségével, szakértelmével – amiért végtelen hálás vagyok – megszületett az első Chacrys kristályágy.

Bédi László

 

Fontos!
Nem áll szándékunkban sem orvosi tanácsokat adni, sem helyettesíteni gyógyszeres, pszichológiai vagy bármely más terápiás kezelést. Betegséggel mindig forduljon orvoshoz és tartsa be az előírt gyógyszeres és terápiás kezeléseket! Az ismertetett módszerek az orvos által előírt kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatóak!