Aktuális tranzit képlet - 2019.10.04. 11:00 Budapest
2019.10.04. 11:00 Budapest

Az asztrozófia – azaz csillagbölcselet – egy olyan tájékozódási útmutató, mely több ezer éve mutatott utat a kérdezőnek. Aztán eltűnt a hétköznapi ember szeme elől. Mára, Paksi Zoltán jóvoltából hallhatunk, tudhatunk a csillagos ég valódi üzeneteiről. Jómagam Paksi Zoltán mellett Zentai Anna által tanultam és tanulom folyamatosan a csillagok bölcseletét.

Születési időpontunk mesél – megmutatja erőnket, önmagunk működésének irányvonalait és életünk történéseihez kapcsolódó érzéseink lenyomatát. Erőnket megismerve és felvállalva, rendezhetjük életünket, tisztulhatunk és emelkedhetünk.

Az elemzés során bennem egy saját, egyedi (sokszor mesés) történet születik, melyen keresztül szeretném érzékeltetni tulajdonosával, hogy energiáit miként tudja működtetni, és ezáltal könnyebben előrehaladni az életében. Olyan történetek körvonalazódnak ilyenkor bennem, melyek ebben a duális világban összekötő hidak lehetnek, ahol a két világ – látható és a láthatatlan – találkozik és felismerik egymást. A történeteimmel az a célom, hogy a hozzám forduló rendezni tudja a tér és idő alakulása során kialakult (esetleg még) kusza állapotot – mert a zavar valójában egy olyan rend, melyet magasabb szintre emelve a boldog bőség állapota és ideje jön el. Egy-egy “Pirkimonda” képei által könnyen érthetővé és befogadhatóvá válik az üzenet mindenki számára. Saját Pirkimonda és születési képletelemzés megrendelése a Boltban lehetséges.

Az elemzéshez kapcsolódóan lehetőség van arra is, hogyha valaki nem tudja születésének idejét, akkor pontosítsuk együtt. Ez részéről időbeli ráfordítással jár. Az elemzés előtt mindenképpen ezért van egy kis beszélgetés, a történet megszületésére pedig (pontosítás nélkül) 2-3 hetet kérek.
Születésnapi köszöntésként egy ajándékutalvány kaphat az ünnepelt, majd a saját történetét egy kicsit később (azaz kétszer kap ajándékot).

A teljesség a kettősséggel együtt él: a lelkünk által vállalt feladataink, vágyaink miatt az anyagi világba jöttünk tapasztalni, élni. A test is és a lélek is küld üzeneteket, jeleket – melyeket, ha figyeljük, észreveszünk, tekintetbe is veszünk, egyre békésebb, érthetőbb, tisztább, fényesebb napok, évek köszöntenek ránk.